header visual

Eneco

Eneco

Eneco is een Nederlandse energiemaatschappij. Het bedrijf werd opgericht in 1995, als een fusie uit lokale energiebedrijven in de Randstad. Daarvoor was Eneco in het bezit van 44 Nederlandse gemeenten. In 2020 zijn ze overgenomen door Mitsubishi Corporation en Chubu Electric Power Co. Eneco produceert, verhandelt en levert energie.

Verduurzaaming

Buiten de levering van energie biedt Eneco ook zonnepanelen, cv-ketels, warmtepompen, isolatie en andere verduurzamende en energiebesparende producten aan. Dit zijn ook laadpalen en laadpassen voor elektrische auto's.

Slimme energiediensten

Samen met ondernemers, strategische, duurzame business partners en experts maakt Eneco slimme producten en diensten. Ze investeren in meer duurzame opwekcapaciteit. Eén van hun producten is Toon; een slimme thermostaat. Klanten krijgen Toon gratis bij een meerjarig energiecontract. De thermostaat geeft klanten inzicht in energieverbruik en helpt met besparen.

Contact met Eneco

De telefonische klantenservice van Eneco is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur via 088-8955955. Op de website van Eneco kan een chatgesprek gestart worden.

Eneco kantoor Rotterdam

Beetje oud, maar wel leuk om te zien waar jouw energie gemaakt wordt;-) Grapje, dit is het kantoor waar de marketeers, administratie, finance, etc zitten.

Laatste Eneco nieuws

Voor het laatst bijgewerkt op: September 9, 2021