header visual

Gaslicht.com

Gaslicht.com

Gaslicht.com is een vergelijkingswebsite. Het bedrijf is opgericht in 2003 en onderdeel uit van de Bencom Group. Gaslicht.com informeert consumenten, instellingen en bedrijven over de diensten en tarieven van energieleveranciers. Dat doen ze onafhankelijk en objectief. Ze zijn een zusterbedrijf van onder andere Bellen.com, LookingforBooking.com en Poliswijzer.nl.

Energie app en vergelijk app

Gaslicht.com heeft een app ontwikkeld, Bencompare. De app geeft inzicht geeft in alle contracten, polissen en abonnementen van energieleveranciers. Gebruikers krijgen slimme meldingen waanneer het goedkoper kan. Ook is het mogelijk om in de app alle contracten op één plek te bewaren.

Vergelijken

Op Gaslicht.com is het mogelijk om zo’n 30 energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Energieleveranciers betalen niet om op de website te staan. Daardoor staan altijd de meest voordelige energiecontracten bovenaan in de resultaten. Geclaimt wordt dat geen enkele energieleverancier een direct of indirect belang heeft.

Contact met Gaslicht.com

De telefonische klantenservice is bereikbaar via 0342 - 411 350. Op werkdagen van 8.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De helpdesk is ook bereikbaar via Whatsapp (06 444 09 555) of het contactformulier op de website.

Bencom a Ben Woldering idea

Duidelijk Ben. Luid en duidelijk ;-)

Laatste Gaslicht.com nieuws

Voor het laatst bijgewerkt op: September 9, 2021