header visual

Pricewise

Pricewise

Pricewise is opgericht door Niels Brölman en Hans de Kok. De oprichting vond plaats in 2006. Het bedrijf is in meerdere landen actief. Volgens eigen zeggen is Pricewise de grootste overstapservice voor energie in Europa. Ze organiseren vaak 'energiecollectieven' in zo'n collectief verzamelen mensen zicht die gezamenlijk, onder leiding van Pricewise op zoek gaan naar een nieuwe enegieleverancier. Samen kunnen ze uiteraard de energietarieven flink uitonderhandelen. De website van Pricewise is in de periode van 2015-2021 vier keer uitgeroepen tot website van het jaar. Naast de 'Website van het jaar' is Pricewise enkele malen genomineerd voor zowel de Gouden Loekie en de Loden Loekie. Flinke prestaties! Er werken ruim 70 medewerkers bij het bedrijf waar je terecht kunt voor het vergelijken van energie, elektrische fietsen, verzekeringen, internet & tv en geldleningen.

Klacht Pricewise

Pricewise is aangesloten bij de Geschillencommissie Energie. De geschillencommissie behandelt klachten van consumenten bij energiebedrijven en netwerkbedrijven. Of de geschillencommissie ook klachten behandelt over energievergelijkers is voor mij onduidelijk.

Contact

Per product is er een specifiek emailadres en telefoonnummer beschikbaar. Ook kan je met Pricewise whatsappen.

Powered by Pricewise

De energievergelijker van de Consumentenbond is gebaseerd op de techniek van Pricewise. Ook energievergelijken.nl en energieleveranciers.nl lijken op de code van Pricewise gebaseerd te zijn. Dus neem aan dat het dezelfde 'Vergelijk engine' is.

Margreet Dolman, bekend van TV

Vond deze video met Margreet Dolman interessanter om te kijken dan de commercials.Verder weinig interessante Youtube videos bij Pricewise.

Laatste Pricewise nieuws

Voor het laatst bijgewerkt op: September 9, 2021