header visual

Vandebron

Vandebron

Vandebron is een energiebedrijf dat in 2013 is gestart door Remco Wilcke, Matthijs Guichelaar en Aart van Veller. Vandebron levert groene stroom en gas aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. De energie produceren ze nietzelf, maar kopen ze in bij onafhankelijke Nederlandse producenten. Vandebron wil klanten stimuleren om minder te verbruiken. Ze maken dan ook winst op hun verbruik. Zo kunnen lokale bronnen hun energie voor een eerlijke prijs verkopen en krijgen ze de kans om te investeren in meer duurzame oplossingen. Vandebron ziet zichzelf niet direct als energiebedrijf wel als technologie bedrijf.

Energietransitie en digitalisering

Vandebron is steeds op zoek naar manieren om de energietransitie te versnellen. Zo organiseerden ze de GreenTech Hackathon, een 3-daags evenement om tot slimme oplossingen te komen. Vandebron wil laten zien dat klimaatvraagstukken op een creatieve manier kunnen worden aangepakt.

Elektrisch rijden

Vandebron richt zich op het makkelijker maken van elektrisch rijden. Ze bieden laadpalen met en zonder energiecontract aan. Ook is er een Vandebron-laadpas. Daarmee kun je je auto opladen bij alle openbare laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa. En dat zonder extra laadkosten per sessie.

Contact met Vandebron

Vandebron is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via 0880-444-555. Ze hebben een contactformulier op de website en het is mogelijk vragen te stellen via Facebook en Twitter.

Jennifer Hofman reclame Van de Bron

Ze gebruikt het zelf ook ;-)

Laatste Vandebron nieuws

Voor het laatst bijgewerkt op: September 9, 2021